Collectie

BMW
BMW X6 – xDrive50i 408PK

€ 29950

Bekijk voertuig
Mercedes Benz
Mercedes Benz – E55 AMG 476PK

€ 30000

Bekijk voertuig

Auto collectie Car Collector

Rijdt u veel kilometers, racet u regelmatig over de Duitse Autobahn of cruiset u liever rustig met uw cabrio door de stad? In de auto collectie van Car Collector vind u voor iedere rijstijl een in nieuwstaat verkerende tweedehands auto. Bij ons kunt u terecht voor de beste youngtimer waar u al jaren van droomt tegen een betaalbare prijs. Een tweedehands auto met een sports-hatchback, sedan of SUV. De auto collectie van Car Collector is divers, van hoge kwaliteit en vrijwel altijd afkomstig van de eerste eigenaar. Wij zijn gespecialiseerd in Duitse tweedehands auto’s. Bent u op zoek naar een youngtimer, zoals een Audi Q5 of een BWM X3 tweedehands auto? Kijk dan zeker in onze collectie tweedehands auto’s. Uiteraard kunt u ook bij onze auto dealer showroom langskomen, waar u de auto’s met eigen ogen kunt bewonderen.

Klassieke auto of youngtimer kopen

Oude schatten vind u niet alleen in onze oldtimer werkplaats, maar ook in de verkooptentoonstelling van Car Collector. Onze experts geven uitgebreid advies over oldtimer en youngtimer kopen, waarbij wij gespecialiseerd zijn in Mercedes youngtimer kopen. Bovendien is elke auto die in de showroom wordt aangeboden, vooraf in de werkplaats op de proef gesteld. Bij Car Collector vind u alleen de beste tweedehands auto’s. Wilt u een Mercedes youngtimer kopen of BMW youngtimer? Zodra u bij Car Collector uw droomauto koopt, bent u gegarandeerd een scherpe prijs en jarenlang rijplezier. Bovendien levert yountimer kopen zakelijk u ook nog eens fiscaal voordeel op. Wij zijn specialist in mooie, specifieke tweedehands sportauto’s en sportieve Duitse modellen. Een auto met flink wat PK’s onder de motorkap vind u dan ook zeker terug in onze auto collectie. Bekijk onze collectie auto online of breng een bezoek aan de showroom. Staat uw droomauto er niet tussen? Laat het ons weten, wij gaan dan voor u op zoek en vinden uw unieke schat.

Betrouwbare tweedehands auto kopen

Zonder problemen de weg op met uw Duitse Mercedes, betrouwbare Volkswagen of supersnelle BMW. Misschien droomt u van een echt Italiaans raspaard en zoekt u een Ferrari of Alfa Romeo? Of bent u een echte Francofiel en rijd u graag in een Peugeot, Renault of een klassieke 2CV. Het goede nieuws is dat wij youngtimer en classic auto’s verkopen van diverse merken en types. Een tweedehands auto kopen doet u dan ook bij Car Collector. De auto’s die wij aanbieden in onze collectie zijn allen goed onderhouden bij de dealer, hebben lage kilometers en de herkomst van de auto is bekend.Bovendien profiteert u niet alleen van een hoge service, maar ook van een scherpe prijs voor de auto van uw dromen. En stiekem ook van onze droom. Heeft u vragen over onze collectie? Neemt u dan zeker eens contact met ons op of kom langs in de showroom.