Car Collector Nederland

Over ons bedrijf Car Collector

Jaren geleden zijn wij begonnen met het verzamelen van bijzondere auto’s. Onze passie ligt bij mooie auto’s. Een auto brengt ons van A naar B, maar voor velen is het meer dan dat. Het is onvervalste schoonheid met 250, 500 of wel 1000 paarden met pure kracht. De auto schittert als een diamant en is voor ons en voor vele anderen een grote liefde.

Auto dealer Car Collector is geboren door een uit de hand gelopen hobby. Wij zijn kort gezegd ‘stapelgek’ op auto’s. Van kleine auto’s waardoor u zorgeloos door de stad manoeuvreert tot grote krachtige bolides waarmee u heerlijk over de snelwegen zoeft.

Op een gegeven moment vonden wij dat ook anderen daarvan mogen genieten. Wij zijn altijd op zoek naar de pareltjes onder de tweedehands auto’s en deze verkopen we graag aan u door. Voor ons is onze stoute jongensdroom uitgekomen. Dit kan ook voor u gelden.

Bekijk Collectie

Gespecialiseerd in Duitse auto’s

Auto’s die in het jaar 2000 onbetaalbaar leken, liggen nu binnen handbereik, en wel bij Car Collector. Wij verzamelen de beste tweedehands auto’s, van youngtimers tot klassiekers, die allen in zeer goede staat verkeren. Unieke auto’s van hoogstaande degelijke automerken, zoals Mercedes, Audi en BMW.

Ons specialisme is Duitse sportauto’s, daar ligt bovendien onze persoonlijke passie en liefde. Maar ook voor andere automerken kunt u bij Car Collector terecht. Bent u op zoek naar een specifieke auto waar u al sinds jaar en dag over droomt? Hebben wij deze (nog) niet in de collectie? Vraag ons dan naar uw droomauto te zoeken. Wij helpen graag uw autodroom te verwezenlijken.

Wij verzorgen onze auto’s met de beste onderdelen die verkrijgbaar zijn en verkopen deze bolide graag aan u. Met een youngtimer profiteert u als zakelijke rijder ook nog eens van een groot fiscaal voordeel. De bijtelling is namelijk slechts 35% van de economische waarde van de auto.

Bekijk Collectie

Liefde voor de auto

De liefde voor een auto roest niet. Geen ervaring zo vol van genot als het besturen van een snelle en mooie automobiel. Een auto maakt u jong en vurig, waarbij u verlangt naar meer. Als liefhebber kent u het gevoel van snelheid, controle en vrijheid waardoor de auto zich zo diep in het hart van de berijder nestelt. De fysieke nabijheid van de motor en de reactie van de onderdelen van het voertuig, dat is waar liefde voor de auto voor staat. Als bestuurder leert u de auto kennen en leert u rekening te houden met gevoeligheden, het is bijna als bij een partner met specifieke remmingen en voorkeuren. De youngtimer collectie van Car Collector helpt u bij het vinden van uw grote liefde, de auto waar u al jaren van droomt. Wilt u meer weten over Car Collector, over onze collectie en een tweedehands auto kopen? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag uw verhaal over uw liefde voor de auto’s en u kunt altijd een afspraak maken om naar onze verhalen te komen luisteren en onze collectie te bekijken.

Bekijk Collectie

Nieuw uit ons aanbod

BMW
BMW X6 – xDrive50i 408PK

€ 29950

Bekijk voertuig
Mercedes Benz
Mercedes Benz – E55 AMG 476PK

€ 30000

Bekijk voertuig